Meer resultaten voor digitale kaart versturen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     digitale kaart versturen
 
ansichtkaarten maken
Facebook-app laat je digitale kerstkaarten versturen.
Facebook-app laat je digitale kerstkaarten versturen. Claudia Rahanmetan 20 december 2016. Facebook biedt gebruikers de mogelijkheid om kerstkaarten te versturen via de Facebook-app. Deze kunnen als foto of video op een tijdlijn worden geplaatst. Facebook en kerst. Inhaken op kerst, veel bedrijven doen het op sociale media, maar Facebook gaat nog een stapje verder. Het sociale netwerk heeft namelijk de optie in de app om kerstkaarten te versturen naar vrienden. Aangezien je nu misschien al te laat bent met het versturen van fysieke kerstkaarten in verband met de kerstdrukte bij PostNL, kan deze optie in Facebook wel eens goed uitkomen. Er is een flink aantal kerstkaarten aanwezig waaruit je kunt kiezen en die je vervolgens naar je familie of vrienden kunt sturen. De kaarten deel je als foto of video op de profielpagina van je familielid of vriend of op die van jezelf. Het is helaas niet mogelijk om de kaarten te personaliseren en dus te voorzien van een eigen tintje, maar het is uiteraard wel mogelijk om zelf een tekst te plaatsen bij de kaart.
puincontainer huren
Ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen l Ziekenhuis Friesland // Bezoekers Digitale wenskaart.
Stuur een digitale wenskaart. Stuur een familielid, kennis, bekende of collega in het ziekenhuis een e-card. Dit kan via de mail of u kunt de e-card door de Tjongerschans laten uitprinten. en bezorgen.De bezorging vindt meerdere malen per dag plaats van maandag t/m vrijdag. Weekenden, zon en feestdagen uitgesloten. Kies een kaart uit een categorie in het linkermenu en volg de stappen.
macbook
Post of kaart sturen.
Post of kaart sturen. U wilt graag uw familie, vriendin of kennis opzoeken, maar u bent helaas verhinderd. U kunt laten weten dat u aan hem of haar denkt. Stuur een kaart met de post of een gratis e-kaart van ZGT!
banners
Leuke christelijke ecards.
afwasmachine inbouw
Stuur een e-card Isala.
Wij bezorgen uw kaart bij de patiënt. Maakt u uw kaart voor 7.45 uur, dan wordt deze dezelfde dag bezorgd. Bezorgservice is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Als de patiënt het ziekenhuis heeft verlaten, wordt uw kaart niet nagestuurd.
makelaar ede
Welkom Cartoon Doetinchem Webshop.
Een kaartje sturen.
Informatie voor patiënten. Een kaartje sturen. Ziekte, onderzoek, behandeling. Op de verpleegafdeling. Weer naar huis. Een kaartje sturen. Een kaartje sturen. U kunt uw familielid, vriend of kennis die op de verpleegafdeling ligt een kaartje sturen! Stuur uw kaart naar.:
E-cards op GoCards.nl Gratis e-cards versturen!
GoCards.nl Gratis e-cards met muziek versturen! sinterklaas verjaardagskaart felicitatiekaarten beterschapskaart uitnodiging liefdeskaarten felicitatie kaarten uitnodigingskaarten verjaardagkaarten gratis e-cards verjaardag e cards verzenden e card versturen leuke ecards kaartjes e-cards muziek digitale ansichtkaart. Maak je eigen e-card. Maak je eigen e-card.
SeniorenNet.nl de startpagina voor Nederlandse senioren: de actieve 50-plussers. Untitled Document.
Je hebt bovendiende keuze dat je kaart meteen aankomt, ofwel kan je tot 3 maanden in de toekomst de datum bepalen dat je kaartje toekomt om die belangrijke datum zeker niet te vergeten. Heb je problemen met het versturen van een kaartje, of heb je vragen?
kaarten maken, online je kaartje sturen Kaartjeposten.nl.
Kies het type kaart dat je wilt versturen, upload een eigen foto schrijf de tekst en je fotokaart is klaar. Je kunt natuurlijk ook een fotokaart met meerdere foto's' maken. De mooiste momenten maak je zo tot een blijvende herinnering!
E cards Hallmark.
Ga naar echte kaarten. Maak een gratis account aan. 025, korting op iedere kaart. Spaar voor gratis kaarten. Eigen kalender en adresboek. Maak je gratis account aan. Verstuur je e-card in vier stappen. Het versturen van e-cards is heel gemakkelijk en altijd 100% veilig.

Contacteer ons