Meer resultaten voor Kaartje sturen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kaartje sturen
 
ansichtkaarten maken
Kaarten maken online en je kaartje sturen Kaartje2go.
Inmiddels hebben we al meer dan 1.000.000 blije klanten, die regelmatig online via Kaartje2go een kaartje maken en sturen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Daarom geven we al onze klanten ledenkorting en breiden we ons assortiment steeds verder uit.
bij kaart
Cards to care: Stuur een echte wenskaart. Cards to care: Home.
Kaarten die u maakt op vrijdag t/m zondag komen op dinsdag aan bij de geadresseerde. Bij verzending op feestdagen kan het iets langer duren. Bovendien steunt u met ieder kaartje de Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvanhetwestfriesgasthuis.nl. U verstuurt uw kaartje in vijf eenvoudige stappen.
loodgieters
Kaarten maken en kaartje sturen VA 035, Kaartenhuis.nl.
van af 035., van af 099., 1 2 3 4 5 19. Kaarten maken en kaartje sturen. Tweeling en Meerling. 2 foto's' of meer. Save the date kaarten. 1998 2017 Kaartenhuis.nl Alle rechten voorbehouden. 1998 2017 Kaartenhuis.nl Alle rechten voorbehouden.
skeelers
Ik wil een kaartje sturen.
Dit geldt voor kaartjes die u stuurt naar patiënten die zijn opgenomen op een van onze locaties, maar ook voor kaartjes en cadeautjes die u naar andere adressen stuurt. Stuur een kaartje of cadeautje. Vermeld bij het sturen van een kaartje duidelijk de naam van de patiënt en de verpleegafdeling.
Slotenmakers
Kaartje sturen? Gelre ziekenhuizen.
Bezoek is erg belangrijk voor patiënten. Wij doen ons best om het bezoek zo prettig mogelijk te maken, voor zowel de patiënt als de bezoeker. Wij wensen u een aangenaam bezoek toe. Wilt u een kaartje sturen aan een patiënt? Stuur het kaartje dan naar.:
outplacement rotterdam
Kaartje sturen MC Slotervaart.
Home Patiënten Bezoekers Kaartje sturen Kaartje sturen. Nog geen kaart gekozen. Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden. Welke code staat in de afbeelding.: Neem de karakters uit de afbeelding over.
Kaartje sturen.
Kaartje naar een patiënt sturen. Wilt u een wenskaart sturen naar een patiënt die is opgenomen in het Flevoziekenhuis of Flevoburen? Kies dan een kaart, vul uw boodschap in en klik op versturen. De kaart wordt geprint en op de verpleegafdeling bezorgd.
Kaartje sturen.
Kies een kaart. Preview Verstuur kaart. Preview Verstuur kaart. Preview Verstuur kaart. Preview Verstuur kaart. Preview Verstuur kaart. Preview Verstuur kaart. Buitenpoli Almere Poort. Checklist voor uw afspraak. Goed om te weten. Iets extra's' voor een patiënt? Op bezoek bezoektijden.
Kaart sturen LUMC.
Wilt u een kaartje sturen aan een familielid of bekende die is opgenomen in het LUMC? Met de online service Cards to care kunt u dat heel eenvoudig doen vanachter uw computer. Online kunt uit een ruime collectie een kaart kiezen, of u kunt een eigen foto gebruiken.
Bellen / kaartje sturen / mailen.
Bellen / kaartje sturen / mailen. U kunt uw familielid, vriend of kennis bellen, mailen of een kaartje sturen als hij/zij in het ziekenhuis ligt. Bellen met de patiënt. In Ziekenhuis Amstelland kunt u gebruik maken van uw eigen mobiele telefoon.
Goedkoop online kaarten en uitnodigingen maken en versturen Kaartenhuis.nl.
Om je kaartjes extra persoonlijk te maken, biedt de online kaartenmaker ook de optie aan je eigen fotos te uploaden. Verwerk je dierbare of gekke fotos op een kaartje voor de feestdagen of verstuur direct vanaf je vakantiebestemming een gepersonaliseerde ansichtkaart naar familie en vrienden. Op deze wijze kun je op een makkelijke manier je eigen fotokaarten maken. Goedkoop kaartje sturen.

Contacteer ons