Meer resultaten voor Kaartje sturen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Kaartje sturen
 
ansichtkaarten maken
Stuur een kaartje CWZ.
Wilt u een kaartje sturen naar een patiënt? Wij hebben een mooie selectie kaarten voor u uitgezocht beterschap voor kinderen geboorte en overig. De foto's zijn gemaakt door familie van CWZ-medewerkers. Want wij maken de zorg graag persoonlijk. Foto Monique de Groot. Een zonnetje voor jou!
verzenden van pakketten
Verstuur een echte kaart Gegarandeerd de beste prijs kwaliteit en service kaartjeversturen.nl.
Ben je onverhoopt niet tevreden over de geleverde kaart? Dan krijg je van ons je geld terug. Lees hier meer Een kaartje versturen in 3 simpele stappen. Kies een kaart Maak je eigen fotokaart. Kies een mooie wenskaart uit onze unieke collectie. Wat een geweldige service wij zijn zo blij met onze geboortekaartjes. Na diverse kaartensites te hebben gebruikt gebruik ik voortaan alleen nog maar Kaartjeversturen.nl. Betaal snel en veilig met je favoriete betalingsmethode.
lange pakketten verzenden
Kaarten maken online en je kaartje sturen Kaartje2go.
Want dat is het idee bij ons maak jij met veel plezier en gemak de mooiste kaarten. Inmiddels hebben we al meer dan 1.000.000 blije klanten die regelmatig online via Kaartje2go een kaartje maken en sturen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Daarom geven we al onze klanten ledenkorting en breiden we ons assortiment steeds verder uit. Wij werken iedere dag hard aan de website zodat jij iemand een plezier kunt doen met een mooie persoonlijke kaart. Kaarten versturen kan zelfs tot s avonds 2000 uur. Tot die tijd kun je nog kaarten bestellen vanuit je luie stoel. Lekker makkelijk want wij regelen alles voor je.
bij kaart
Kaartje sturen? VUmc.
Route en contact VUmc. Adressen en centrale telefoonnummers VUmc. VUmc en sociale media. Kaartje laten sturen en doneren tegelijk. Stuur een echt kaartje naar een patiënt in VUmc. Kies zelf het ontwerp en voeg een persoonlijke boodschap toe. U steunt met het kaartje een goed doel binnen VUmc. Zelf een kaart sturen? Voor de patiënte bestemde post bereikt hem/haar zonder vertraging als deze als volgt is geadresseerd. VUmc naam van de patiënte verpleegadres etage vleugelaanduiding en kamernummer postbus 7057 1007 MB Amsterdam.
online uitnodiging maken en versturen
Goedkoop online kaarten en uitnodigingen maken en versturen Kaartenhuis.nl.
Op deze wijze kun je op een makkelijke manier je eigen fotokaarten maken. Bij Kaartenhuis is zelf pakketjes kaarten maken en sturen is niet alleen leuk maar ook goedkoop. Wij bieden voor onze gehele collectie namelijk een laagsteprijsgarantie. Ga nu aan de slag met je eerste ontwerp en ontdek de vele mogelijkheden. Bij Kaartenhuis ben je altijd verzekerd van de mooiste kaarten voor de laagste prijs. Een kaart versturen via internet was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop. Voor deze en vele andere gelegenheden vind je bij Kaartenhuis altijd de juiste kaart voor de scherpste prijs.
goedkoop pakket versturen particulier
Rijnstate Bezoek.
Dan zijn er andere manieren om contact op te nemen. U kunt bijvoorbeeld bellen. In dat geval moet de patiënt wel een telefoon op zijn kamer hebben aangesloten. Maar u kunt natuurlijk ook een kaartje sturen. Bellen met een patiënt kan op bijna alle afdelingen. Vanwege de privacy van patiënten geven medewerkers van de recepties geen telefoonnummers door. Telefoonnummer Arnhem 088 005 8888. Telefoonnummer Zevenaar 088 005 8887. Rijnstate biedt u de mogelijkheid om via de website een kaartje te sturen. Kijk hiervoor op de pagina Kaartje sturen. Stuurt u een eigen kaartje? Vermeld dan duidelijk de naam van de patiënt en de verpleegafdeling. naam afdeling en kamernummer.
lang pakket versturen
Kaartje sturen Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Eerste bezoek wat neemt u mee? TV internet en Wi-Fi. Is een familielid of bekende van u opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis? Stuur hem of haar dan een echte wenskaart via internet. Kies een kaart naar keuze vul een persoonlijke boodschap in en de naam/afdeling/kamernummer waar de kaart naar toe gestuurd moet worden. Kaarten voor 13.00 uur gemaakt gaan nog dezelfde dag mee met de post en komen de volgende werkdag aan in het Maasstad Ziekenhuis. Met het versturen van een kaartje via Cards to Care steunt u bovendien de Stichting Vrienden van het Maasstad Ziekenhuis.
dhl pakket verzenden
Kaartje sturen.
De kaart wordt vervolgens afgedrukt en verzonden naar Meander Medisch Centrum. Klik op de button om snel en eenvoudig uw kaart te versturen. Met het versturen van een kaartje via Cards to Care steunt u bovendien de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum. U draagt u bij aan extras voor patiënten en bezoekers. Steun projecten die het verblijf in het ziekenhuis prettiger maken! www.vriendenvanmeander.nl www.facebook.com/vriendenvanmeander 033 850 2014. Meander 2015 Disclaimer Sitemap Contact Keurmerken Werken en Leren. Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies.
kerstkaarten maken
Tergooi Digitale kaart versturen.
U kunt via deze pagina eenvoudig en gratis een mooi kaartje sturen naar iemand in ons ziekenhuis. Uw kaartje gaat mee met de ziekenhuispost en komt uiteindelijk bij de juiste persoon terecht. Hiervoor hebben we van u wel de juiste locatie afdeling en naam nodig van degene waarvoor uw kaartje is. Indien u niet beschikt over deze informatie kunt u dit invulveld invullen met onbekend. Wij zoeken dan voor u uit waar de kaart bezorgd dient te worden. De kaarten worden via de ziekenhuispost zo snel mogelijk op de verpleegafdelingen bezorgd vaak al de volgende dag of direct na een weekend.
3 maanden
Kaartje sturen? Gelre ziekenhuizen.
Wij doen ons best om het bezoek zo prettig mogelijk te maken voor zowel de patiënt als de bezoeker. Wij wensen u een aangenaam bezoek toe. Wilt u een kaartje sturen aan een patiënt? Stuur het kaartje dan naar. naam van de afdeling kamernummer. Kaartje bestellen voor een goed doel? Via www.cardsbyly.nl kunt u mooie kaarten bestellen. En van elke bestelling gaat 050 naar een goed doel binnen Gelre ziekenhuizen!
spafmariage
Kaartje sturen? LUMC.
Word donateur van het LUMC. inhoudsopgave Opname en verblijf. Home Organisatie A Z Oogheelkunde Patiënt en Zorg Opname en verblijf Kaartje sturen? Wilt u een kaart sturen aan iemand die in het LUMC is opgenomen? Dit kan per post. U moet rekening houden met een aantal dagen vertraging omdat de post intern in het ziekenhuis ook verdeeld en verstuurd moet worden. Kaarten voor patiënten die al met ontslag zijn worden naar hun huisadres gestuurd. Ook hier moet u rekening houden met een aantal dagen vertraging. Of dit kan digitaal. Kies zelf uw kaart en voeg een persoonlijke boodschap toe. U kunt ons op diverse manieren bereiken.
psychiaterstortelder

Contacteer ons