Resultaten voor ansichtkaarten verzamelen kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ansichtkaarten verzamelen kopen
 
Begin vandaag nog met het verzamelen van ansichtkaarten Catawiki.
Als je wilt starten met het verzamelen van ansichtkaarten, kan je het beste beginnen met het verzamelen van degene die je echt leuk vindt: vintage kaarten van voor de gouden eeuw, ansichtkaarten van bekende fotografen, vakantiekaartjes, kaarten met architectonische details en historische waarde, of misschien liever gebruikte kaarten met een persoonlijk verhaal.
ansichtkaarten
Ansichtkaartencatalogus Catawiki.
Vind hier de ansichtkaart die nog in je verzameling ontbreekt! Op deze pagina vind je een overzicht van alle ansichtkaarten in de Catawiki-catalogus. De ansichtkaarten zijn gerangschikt op onder andere thema en plaatsnaam. Je kunt de zoekfilters gebruiken voor het gewenste zoekresultaat. Bezoek ook eens onze ansichtkaartenveiling. Hier kun je eenvoudig ansichtkaarten kopen of verkopen.
bonen koffiemachine
Oude ansichtkaarten Ansichtkaartenbeurs.nl.
Wij verzamelen: Leiden. Maar Leiden, geschatte aantal verschillende kaarten 20.000 tot 30.000 of meer. Dan maar beginnen bij ons geboortehuis. Mijn vrouw is geboren in een mooi huis in de Heerensteeg en ik in de Sitterlaan. Dus nu zoeken.: Leiden de Sitterlaan. Leiden Molens of Scholen enz. Maar ook Zeeland, Molens, Treinen, Watertorens, Klederdrachten enz.enz. Zo hopen wij dat u met nieuwe site, een leuke aanvulling kan betekenen voor de uitbreiding van uw verzameling. Mocht u nog vragen hebben bel gerust 071-521 60 58. Kees en Riet oftewel KVR. Tot en met 3 kaarten 0.85. Tussen de 4 en 9 kaarten 1.70. Vanaf 9 kaarten zijn de verzendkosten GRATIS. Ook kunt u de kaarten aangetekend verzenden. zijn de kosten 7.50. is aangetekend verzenden GRATIS. Kaarten niet goed, dan kaarten retour en dan natuurlijk ook geld retour. Na bestelling is de kaart ook direct van de beurs. Wij kopen ook ansichtkaarten in.
rijlessen arnhem
oude ansichten. oude ansichten van post van vroeger.
Over oude ansichten.: Het verzamelen van oude ansichtkaarten is een schitterende en veelzijdige hobby. Op oude ansichten treft men prachtige afbeeldingen van verdwenen straatjes, stoomtrams en de plaatselijke bevolking, aan. Ook de achterzijde van een oude ansichtkaart is vaak interessant.
stuntsteppen
Oude ansichtkaarten, prentbriefkaarten en fotokaarten House of Cards.
in de categorie Themas vindt u uiteenlopende onderwerpen van auto tot zwembad. Ansichtkaarten gevraagd: inkoop en taxaties. Tijdens het opruimen of verhuizen kunnen allerlei objecten naar boven komen. Denk hierbij aan ansichtkaarten, maar ook fotos in familiealbums of overige kunstwerken.
vloerkleed
Ansichtkaarten Nederland Marktplaats.nl.
Dit betekent dat u bijna 6000, ansichtkaarten eenvoudig kunt bestellen, neem meteen een kijkje! Zuna Post Nijverdal Camping t Molke Zwembad. Bod is excl. Euro 0.75 Pak en verzendkosten. Verzenden naar het buitenland: eur 1.35. AK Nijverdal Natuurbad Het" Ravijn." Ak nijverdal natuurbad het" ravijn" uitgave: westera's' boek en kantoorboekhandel, rijssenschestraat 18, nijverdal gelopen in 1951. Verzenden Gelopen Overijssel. BRUNO MUNT verzamelen.
Oude Ansichtkaarten Foto's' Prenten Verkoop en Inkoop van Yesteryear.nl.
Het verzamelen van oude ansichtkaarten is een interessante groeiende hobby. Samen met het verzamelen van munten en postzegels is dit een van de meest voorkomende hobby zowel nationaal als internationaal. U vind voornamelijk oude ansichtkaarten, foto's' en bidprentjes op deze site.

Contacteer ons